#

Чемпіонат України з хортингу відбувся в Ірпені (ФОТО)

16.10.2023 10:10
Чемпіонат України з хортингу відбувся в Ірпені (ФОТО)
Фото з місця події

У відбудованому сучасному спортзалі Ірпінського ліцею № 3 провели чемпіонат України з хортингу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на публікацію мера Ірпеня Олександра Маркушина у Facebook.

У чемпіонаті взяли участь команди з Харківщини, Закарпаття, Чернігівщини, Миколаївщини, Львівщини, Запоріжжя, Вінниччини, Рівненщини, Дніпропетровщини, Київщини та столиці. Всього змагалися дві сотні спортсменів.

Змагання відбулися у розділах боротьба, поліцейський самозахист та фехтування. Як відзначають, правила у цих трьох розділах хортингу офіційно затвердили лише місяць тому, тож це буквально перший в історії чемпіонат з цих дисциплін.

Переможцем чемпіонату стала команда з Києва, друге місце посіли спортсмени з Київської області, а третє – команда з Харківщини.

Олександра Маркушин прокоментував:

Я вітаю команду Київщини з цим високими результатом, а також хочу висловити окрему подяку за популяризацію цього виду спорту в Ірпінській громаді директору ліцею № 3 Станіславу Федорову. Дякую, що заохочуєте ірпінську молодь до здорового способу життя та стрімко повертаєте своєму навчальному закладу статус осередку спорту у нашій громаді!

Нагадаємо, що Ірпінь відвідали представники більше 20 країн світу: Аргентини, Італії, Філіппін, Індії та інших.





Читати "Моя Київщина" у Telegram