#

Чемпіонкою України з армспорту стала студентка з Переяслава (ФОТО)

08.04.2021 15:15
Чемпіонкою України з армспорту стала студентка з Переяслава (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що у чемпіонаті України з армспорту, який проходив у Полтаві 1-5 квітня, дві золотих медалі виборола студентка з Переяслава Олеся Бессальнова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Інформатор".

Повідомляють, що у чемпіонаті взяли участь понад 500 учасників зі всіх областей України.

Олеся Бессальнова здобула перемогу на обидві руки серед спортсменок 2000-2002 року народження у ваговій категорії 65 кг.

Дівчина розповіла, що навчається одразу на двох факультетах в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі: на факультеті фізичної культури, спорту і здоров’я та на третьому курсі дошкільної освіти:

"Золото" на ліву руку виборола 2 квітня, а на праву — 3 квітня. Моя особиста вагова категорія не змінилась: як була 60 кг, так і лишилась. Однак у 60 кг було лише три спортсменки, тому домовились об’єднати та зробити категорію 65 кг. Емоції від змагань отримала позитивні, адже це перший чемпіонат України, з якого я привезла "золото" на обидві руки. Хоча суперниці були справді сильні.

Нагадаємо, що 3 квітня у місті Вишневе на стадіоні "Центральний" відбулися збори капітанів та керівників команд Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО.



Читати "Моя Київщина" у Telegram