#

Центр підтримки бізнесу планують створити у Броварах

18.04.2023 10:20
Центр підтримки бізнесу планують створити у Броварах
Фото з місця подій

Сьогодні, 18 квітня, у Броварах мають схвалити Концепцію центру підтримки бізнесу 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал "Трибуна-Бровари".

Виконавчі органи міської ради планують реалізувати її в рамках проєкту "EU4BUSINESS: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП" протягом поточного року. Проєкт фінансується спільно урядом Німеччини та Європейським Союзом і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft Für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmbh.

Реалізація концепції дозволить створити комфортні умови роботи бізнесу в громаді, збільшити надходження до бюджетів усіх рівнів та кількість робочих місць..

Центр має координувати розвиток підприємництва в громаді, надавати первинне консультування, інформування, навчати та залучати експертів. Це дозволить підприємцям отримувати необхідну підтримку, взаємодіяти між собою, розвиватись, покращувати професійні навички ведення бізнесу.

У Центрі планують до роботи залучити низку спеціалістів (юристів, фінансових організацій тощо), які надатимуть консультації щодо низки питань. Також тут надаватимуть інформаційну підтримку, у яку входить моніторинг та анонсування нових програм (гранти, ваучери, консалтинг,тренінги, експорт), презентація історії успіху бізнесу, розвиток експортного потенціалу тощо.

Нагадаємо, що у Броварах продовжують будівництво молодшої ланки ліцею №10.

Читати "Моя Київщина" у Facebook