#

У Центрі ветеранського розвитку у Білій Церкві захисники можуть набути нові компетентності

05.02.2024 16:40
У Центрі ветеранського розвитку у Білій Церкві захисники можуть набути нові компетентності
оголошення

У Білій Церкві в Центрі ветеранського розвитку захисники та їхні рідні можуть отримати професійні навички, зокрема, в аграрній сфері

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Білоцерківської МТГ. 

За підтримки Мінветеранів на Київщині працює вже другий Центр ветеранського розвитку. Базою для нього став Білоцерківський національний аграрний університет.

Завдяки потужним освітнім та матеріально-технічним спроможностям ВНЗ демобілізовані Захисники і Захисниці, члени їхніх сімей мають змогу проходити тут професійну адаптацію (навчання й перепідготовку), отримати необхідну психологічну, соціальну, юридичну та іншу допомогу для підтримки реінтеграції від військової служби до цивільного життя.

Зокрема, фахівцями вишу розроблені унікальні освітні програми для наших ветеранів та членів їхніх родин, які бажають започаткувати власну справу за аграрним напрямком, працювати на розвиток агропромислового комплексу України. Крім того, у Центрі ветерани і військові можуть проводити обговорення і зустрічі, а також планувати спільні бізнес-моделі чи громадські активності.

За додатковою інформацією звертайтеся до Центру ветеранського розвитку при Білоцерківському національному аграрному університеті за контактами:

+380 97 649 33 17

Email: [email protected]

Керівник – Пахомова Анна Олександрівна.

Нагадаємо, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), зупинила дію ліцензій ПрАТ "Білоцерківська Теплоелектроцентраль" на виробництво електричної та теплової енергії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook