#

Через невдачу на суходолі окупанти продовжують бомбити Київщину з повітря

22.03.2022 20:00
Через невдачу на суходолі окупанти продовжують бомбити Київщину з повітря
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 22 березня, російські окупанти продовжили завдавати ракетно-бомбових ударів по цивільній інфраструктурі та приватному сектору Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Україна 27-му добу героїчно протистоїть військовому вторгненню росії. Завдання, визначені злочинним військово-політичним керівництвом росії угрупованню окупаційних військ збройних сил російської федерації, зокрема, взяття Києва, залишаються невиконаними.

Тому, зазнаючи поразки у наземному протистоянні Збройним силам України, путінські терористи продовжують активно завдавати ракетно-бомбових ударів по цивільній інфраструктурі та житлових будинках.

Лише за сьогодні було зафіксовано близько 20 обстрілів російськими окупантами. Зокрема, з артилерії було обстріляно місто Бровари. У пресслужбі повідомляють, що у напрямку Броварів загарбники продовжують перегрупування для відновлення наступальних дій. Триває логістичне забезпечення підрозділів та інженерне обладнання зайнятих позицій.

В Макарові та селі Мощун наші війська посилили свої позиції. Проте, ворог продовжує спроби форсування річки Ірпінь та намагається перегрупуватися в районі Житомирської траси.

У Вишгородському районі селі Старі Петрівці о 17:00 годині окупанти обстріляли одне з підприємств.

У Пісківській територіальній громаді внаслідок авіабомбування зруйновано 4 будинки.

Найбільш небезпечними напрямками залишаються населені пункти вздовж Житомирської траси, Буча – Ірпінь – Гостомель, Немішаєве, Дмитрівська громада, Макарівська громада та північ Вишгородського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook