#

Через сильні пориви вітру на Київщині без електропостачання залишилися 23 населених пункти

14.01.2022 16:10
Через сильні пориви вітру на Київщині без електропостачання залишилися 23 населених пункти
Фото з мережі Інтернет

У Київській області через пориви вітру, які становлять до 27 метрів на секунду, без електропостачання залишилися 23 населених пункти повністю та 34 частково

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "ДТЕК Київські регіональні електромережі" у Facebook, через погіршення погодних умов станом на 12:00 годину без електропостачання залишилися 23 населених пункти повністю та 34 частково.

Через пориви вітру знеструмлені 22 лінії електропередачі 6-10 кВ і 628 трансформаторних підстанцій.

Наразі найбільше від негоди постраждали населені пункти у Бородянському та Вишгородському енерговузлах. Фахівці компанії працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше відновити електропостачання клієнтів.

У дописі також зауважується, що інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?". Якщо ваша адреса там є, — спеціалісти вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток "Мережі онлайн" (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот у Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

Нагадаємо, що у Київській області 14 та 15 січня очікуються складні погодні умови, які будуть супроводжуватися снігопадами.

Читати "Моя Київщина" у Facebook