#

Через збільшення хворих на COVID-19 у Козинській амбулаторії проводять ПЛР-тестування

05.10.2021 11:20
Через збільшення хворих на COVID-19 у Козинській амбулаторії проводять ПЛР-тестування
Фото з мережі Інтернет

У Козинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини проводять ПЛР-тести на виявлення COVID-19

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Facebook.

Тестування проводиться безкоштовно з понеділка до четверга о 8:00–11:00.

Також у приміщенні Козинської амбулаторії наразі можливо отримати щеплення вакциною CoronaVac (Китай). Прийом на вакцинацію здійснюється з понеділка до п’ятниці о 8:00–14:00.

Ще Козинська амбулаторія також нагадує мешканцям громади про необхідність переоформлення декларацій про медичне обслуговування задля відновлення їх дії в електронній медичній системі Helsi. Зробити це можливо у місцевому медичному пункті. Для цього необхідно мати з собою телефон та документи, які засвідчують особу: паспорт й ідентифікаційний код. Переоформлена декларація дає можливість отримувати направлення до лікарів, необхідні щеплення та медичні процедури, створити сертифікат про щеплення тощо.

Із додаткових питань звертайтеся до Козинської амбулаторії за телефоном:

  •  +38 (067) 396-83-06.

Нагадаємо, що 29 вересня близько 7-ї години ранку до чергової частини Обухівського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу дамби в селищі Козин сталася ДТП із потерпілими.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook