#

Червоний Хрест профінансує ремонт шести багатоповерхівок в Ірпені

14.10.2022 09:00
Червоний Хрест профінансує ремонт шести багатоповерхівок в Ірпені
Фото з місця події

Міжнародний Комітет Червоного Хреста допоможе відновити шість пошкоджених внаслідок бойових дій багатоквартирних будинки в Ірпені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV[a1]  news".

На одному з пошкоджених дахів на вулиці Котляревського 54-А міський голова Ірпеня Олександр Маркушин та представник Червоного Хреста підписали відповідний меморандум.

Олександр Маркушин прокоментував:

Вони ремонтують у нас шість об’єктів по Ірпеню: у чотирьох будинках – покрівлі й у двох будинках вставляють вікна. Це все “жеківські” будинки, які обслуговує наше “УЖКГ “Ірпінь”. Звичайно, дуже дякуємо, бо Ірпінь найбільш постраждале місто в Київській області, і ми потребуємо допомоги. Стукаємо у всі двері, куди тільки можна, і дякую тим організаціям, тим установам, які відкривають перед нами ці двері й допомагають нашому місту-герою Ірпеню.

Тож, організація профінансує ремонт покрівель на чотирьох будинках: на вул. Котляревського 54-А, вул. Квіткова, 2, вул. Садова, 47, вул. Миру 4-А. Ще у двох – на вул. Соборна, 105 та вул. Тургенівська, 104-А – буде замінено пошкоджені вікна.

Після підписання документів бригада будівельників одразу почала латати дах на цьому будинку. Під час роботи на всіх шести об’єктах, по місту працюватимуть дві бригади.

Нагадаємо, що учні початкової школи "Котигорошко" почали розмалювали пошкоджені кулями й осколками ворота та паркани в Ірпені.

Читати "Моя Київщина" у Telegram