#

Через пожежу в Броварах близько 60 людей опинились на вулиці

12.04.2018 06:47
Через пожежу в Броварах близько 60 людей опинились на вулиці

Вчора 11 квітня, пізно увечері в м. Бровари в гуртожитку по вул. Гельсінської групи 14-Б горів четвертий поверх

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "atbrovary".

З'ясувалось, що  почала горіти спочатку одна квартира, але згодом вогонь охопив всі квартири. 

Близько 20-ти людей в домашньому одязі зі сльозами на очах спостерігали, як рятувальники зі всіх сторін намагалися загасити полум'я.

"Я був в кімнаті та почув запах диму, через хвилину на нашому поверсі почався галас. Я вибіг в коридор та побачив, що скрізь дим мешканці покидають свої помешкання. Я в капцях теж вибіг... А далі сирени, пожежники... Ось стоїмо, спостерігаємо. Це шок, всі мої речі залишились в кімнаті. Дах увесь вигорів та завалився в кімнати", - розповідає один з чоловіків, який серед десятків людей в домашніх халатах та в ковдрах спостерігали за роботою пожежників.

 

" Наче всі встигли вибігти, але стверджувати не буду, бо вогонь охопив увесь поверх за лічені хвилини", - додав постраждалий.

Працівники швидкої допомоги, які чергували на місці пожежі, також не дали повної інформації про постраждалих, але сказали, що дві карети швидкої допомоги вже відвезли мешканців постраждалого будинку до Броварської центральної районної лікарні.

 

Пожежники, газова служба, швидка допомога, поліція та близько десяти одиниць спецтехніки намагалися ліквідувати пожежу.

 

Наразі мешканці постраждалого гуртожитку потребують допомоги, адже багато сімей з маленькими дітьми залишились без даху над головою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: