#

Чи почав роботу аеропорт Бориспіль: кияни нібито помітили в небі цивільний літак

29.05.2024 14:16
Чи почав роботу аеропорт Бориспіль: кияни нібито помітили в небі цивільний літак
Фото з мережі інтернет

Ще в лютому з'явилася інформація, що аеропорт Бориспіль готується до відкриття, а днями кияни помітили в небі начебто цивільний літак

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Інформатор".

Звичайно, всіх цікавить - чи є це ознакою того, що летовище може запрацювати найближчим часом. 

В міжнародному аеропорту Бориспіль ще у лютому заявили, що співробітники підприємства продовжують працювати над тим, аби аеропорт міг в найкоротші можливі терміни відновити своє функціонування.

Після того, як киянин в понеділок, 27 травня, помітив у небі над столицею начебто цивільний літак, багатьох зацікавило питання: чи запрацював аеропорт? Журналісти видання подали запит до аеропорту: чи вилітають зараз з аеропорту "Бориспіль" пасажирські літаки? В пресслужбі Міжнародного аеропорту Бориспіль на запит від Інформатора повідомили, що 27 травня жоден літак не вилітав і не прилітав. І додали, що наразі літаки, які залишилися на летовищі на момент початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну - не вилітають.

Зараз всі зусилля працівників аеропорту направлені на збереження інфраструктури аеропорту - вона знаходиться у робочому стані, ми продовжуємо підтримувати операційну здатність терміналів і аеродрому, зберігаємо та постійно навчаємо висококваліфікований персонал. Працюємо і також чекаємо на відновлення польотів,

- зазначив прес-центр Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Нагадаємо, що  5 квітня аеропорт "Бориспіль"  відвідали представники Японського агентства JICA: Хідекі Мацунага - головний представник в Україні, Сатоші Сугімото - старший представник українського офісу JICA, Альона Ткач - керівник проєкту офісу JICA в Україні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook