#

Чималі зміни: стало відомо, скільки заробляє голова Ташанської ОТГ

02.11.2022 14:30
Чималі зміни: стало відомо, скільки заробляє голова Ташанської ОТГ
Василь Вовчанський

"Моя Київщина" подала запит до Ташанської ОТГ Бориспільського району щодо розміру заробітних плат сільського голови та отримала відповідь

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Цього року у період із березня по липень сільський голова Василь Вовчанський отримав 237 тис грн, а тобто середня заробітна плата становила 47 тис грн. Найбільше коштів за вказаний період він одержав у липні, а саме – 78 тис грн. У 2021 році Вовчанський за п'ять місяців мав менше -153 тис грн, а також розмір премій становив 15 тис грн, а не 24 тис грн.

Заступник сільського голови Василь Уривко з початку повномасштабного вторгнення Росії отримує заробітну плату на рівні 15 тис грн. Щодо минулого року, то інформація є лише з червня. Тоді до кінця року його зарплатня коливалася від 12 до 19 тис грн.

Заступник із питань виконавчих органів влади Микола Клименко мав у середньому цього року з березня по липень 24 тис грн, а у 2021 році – 19 тис грн.

Людмила Білоус, яка є секретарем ради, стала  у 2022 році заробляти більше. Торік із березня по липень вона отримувала 14, 6 тис грн, а цього – 20 тис грн.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" з’ясувала, які зарплати отримували посадовці Немішаївської селищної ради у 2021 році та цьогоріч, під час війни.



Читати "Моя Київщина" у Facebook