#

Цинічний торгівець зброєю: нардеп Івченко з Білої Церкви під час війни прикупив Мерседес за 6 мільйонів (ВІДЕО)

15.12.2023 11:00
Цинічний торгівець зброєю: нардеп Івченко з Білої Церкви під час війни прикупив Мерседес за 6 мільйонів (ВІДЕО)
Вадим Івченко

Нардеп Івченко з Білої Церкви під час війни прикупив новенький Мерседес за 6 мільйонів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на УП.

У жовтні поточного року у центрі Києва помітили новий транспортний засіб – електричний Mercedes моделі 2022 року, що належить народному депутату від ВО Батьківщина, Вадиму Івченку. 

Варто відзначити, що Івченко входить до складу парламентського комітету з питань безпеки, оборони та розвідки, що робить його особливо обізнаним у справах національної безпеки. Неабияке враження робить той факт, що він обрав для своїх потреб саме електричний Mercedes, вартість якого становить близько 150 000 доларів.

Несподіваною виявилася інформація, що автомобіль не зареєстрований на Івченка, а належить лізинговій компанії "Таскомбанк". Важливою морально-етичною аспект стає питання, чи є такий вибір депутата належним, особливо під час війни.

У своєму інтерв'ю Івченко пояснив вибір тим, що він взяв його в лізинг, що робить його оплату дешевшою, ніж витрати на обслуговування та заправку автомобілів. 

Івченко зазначив, що автомобіль вибрав не просто для комфорту, а й з раціональних міркувань.

Юрист та експерт у сфері антикорупційної політики Лємєнов розповів про інші сфери інтересів нардепа Івченка, такі як сонячні електростанції та компанії в Польщі по торгівлі зброєю, обіцяючи розкрити подробиці його життя та бізнесу. 

Нагадаємо, що одіозний нардеп Івченко з Білої Церкви виявився торгівцем зброєю.


Читати "Моя Київщина" у Facebook