#

Чиновниця з Київщини хоче очолити Державну судову адміністрацію України

25.03.2024 15:55
Чиновниця з Київщини хоче очолити Державну судову адміністрацію України
Світлана Шевченко

Начальниця Територіального управління Державної судової адміністрації в Київській області Шевченко Світлана Володимирівна є кандидаткою на посаду голови Державної судової адміністрації України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Судово-юридичну газету".

22 березня завершився встановлений Вищою радою правосуддя термін подання документів від кандидатів на посаду голови Державної судової адміністрації. Станом на 22 березня документи подали 11 кандидатів. Серед них - начальник Територіального управління Державної судової адміністрації в Київській області Шевченко Світлана Володимирівна. 

Шевченко Світлана Володимирівна має вищу економічну освіту, вищу юридичну освіту. У 2008 році закінчила навчання в Національній академії державного управління при Президентові України, має кваліфікацію магістра державного управління. З 1994 року по 2003 рік працювала в системі контрольно-ревізійної служби України. З 2003 року по  2015 рік Шевченко С. В. продовжила працювати на державній службі в Державній судовій адміністрації України. Працювала на посадах начальника відділу планово-фінансового обліку та звітності територіального управління державної судової адміністрації в м. Києві, заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, начальника адміністративно-господарського управління Державної судової адміністрації України.

         З грудня 2015 року по березень 2017 року працювала на посаді начальника управління матеріально-технічного та транспортного забезпечення ПАТ АБ "Укргазбанк". З березня 2017 року повернулась у систему Державної судової адміністрації України і по серпень 2017 року працювала на посаді заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернігівській області. З серпня 2017 року по січень 2019 року - на посаді начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Черкаській області. З січня 2019 року призначена заступником начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області. Актуальна посада - начальник Територіального управління Державної судової адміністрації в Київській області.

Нагадаємо, що СБУ на Київщині затримала зрадника, який за вказівкою окупантів намагався влаштуватися до Національної поліції, щоб шпигувати за "Гвардією наступу" та підрозділами ЗСУ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram