#

Число загиблих унаслідок артобстрілів на Вишгородщині зросло до 6 (ВІДЕО)

25.11.2022 09:00
Число загиблих унаслідок артобстрілів на Вишгородщині зросло до 6 (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Ще одну 73-річну жінку знайшли під завалами зруйнованого будинку на Вишгородщині внаслідок ворожого обстрілу в середу, 23 листопада 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На місці події працювали правоохоронці та рятувальники. 30 громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня. Серед них 6 дітей. Місцевими органами виконавчої влади було організовано евакуацію для жителів постраждалого будинку. Про наслідки нехтування сигналу повітряної тривоги, які коштували життя, розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Нагадуємо, що проєкт транслюється для усіх країн Європи та створений за підтримки Президента України Володимира Зеленського, Міністерства культури та інформаційної політики, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, "StarLightMedia", "1+1 media", "InterMediaGroup" канал "Рада".

Метою проєкту є створення інформаційного продукту, розрахованого на російськомовну аудиторію у воєнний період, зокрема на російські окупаційні війська.


Читати "Моя Київщина" у Telegram