#

Ексголова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк провів обласний форум партії "Наш Край" (ФОТО)

15.08.2020 15:20
Ексголова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк  провів обласний форум партії "Наш Край" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 15 серпня в заміському комплексі "Імперія" на Обухівщині відбувся форум Київської обласної організації політичної партії "Наш Край"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Учасниками зібрання стали депутати рад різних рівнів від політичної сили, представники районних партійних організацій, активісти і майбутні кандидати на участь у місцевих виборах. Також у форумі взяли участь народні депутати України Сергій Шахов та Андрій Деркач. Серед учасників форуму політологи, управлінці, кандидати юридичних наук, заслужені працівники освіти та культури, громадсько-політичні діячі, фахівці різних галузей та журналісти. На заході були окреслені основні напрямки роботи та перспективні плани для підготовки до місцевих виборів 2020. ПП "Наш край", яка позиціонує себе як політсилу господарників та професіоналів, йде на вибори потужним складом: у кожній громаді області будуть кандидати на голів і депутатів. Це стало першим публічним партійним зібранням на Київщині під головуванням очільника Київської обласної організації ПП "Наш край" Анатолія Присяжнюка.

Також у роботі форуму взяв участь екснардеп та член ЦВК Юрій Мірошниченко, який розповів про новації у чинному виборчому законодавстві та відповів на питання учасників. А от відомий політолог Вадим Карасьов у своєму виступі проаналізував весь спектр проблем сучасної політики та місце партії "Наш Край" у цьому процесі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram