#

Coca-Cola інвестує 1,1 млн доларів на відбудову дитсадка у Великодимерській громаді (ФОТО)

10.08.2022 08:30
Coca-Cola інвестує 1,1 млн доларів на відбудову дитсадка у Великодимерській громаді (ФОТО)
Зруйнований дитсадок у Богданівці

Компанія Coca-Cola взяла на себе зобов'язання збудувати новий дитячий садок у селі Богданівка Великодимерської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на інформаційне агентство "УНІАН".

Зазначається, що завод Coca-Cola вже близько 25 років працює на території Великодимерської територіальної громади. Село Богданівка цієї громади зазнало сильних пошкоджень унаслідок вторгнення росії – там практично знищена вся сільська соціальна інфраструктура.

Компанія Coca-Cola інвестує 1,1 мільйон доларів США на відбудову знищеного дитячого садка. Новий заклад буде розрахований на більшу кількість дітей та буде максимально прилаштований для дошкільної освіти та відпочинку. Однією з обов’язкових вимог до будівництва дитсадка є наявністю укриття. Додають, що Coca-Cola обрала цей об’єкт для першочергового інвестування, оскільки громада визначила дошкільний заклад як найбільш нагальну потребу.

Голова Великодимерської ОТГ Анатолій Бочкарьов сказав:

Доля подарувала нашим мешканцям щастя жити у мальовничій місцевості. Але доля послала нам і жахливе випробування, яке ми гідно витримуємо. Свої зусилля об’єднали люди, влада, підприємства нашої громади. Кока-Кола збудує для нас дитячий садок і у Богданівці зазвучить голосний дитячий сміх. Це сильна відповідь тому злу, яке прийшло на нашу землю.

Гендиректор Coca-Cola HBC в Україні, Вірменії та Молдові Константінос Спанудіс стверджує:

У такі безпрецедентно важкі часи ми робимо все, щоб служити українському суспільству, незважаючи на будь-які перешкоди. Ми відновлюємо бізнес-процеси та інвестуємо у відбудову місцевої громади.

Нагадаємо, що у селі Шевченкове Великодимерської громади працівники поліції виявили чоловіка, який вирощував коноплю.



Читати "Моя Київщина" у Telegram