#

Coca-Cola надала питну воду для бомбосховищ у всіх школах Великодимерської ОТГ

09.10.2022 10:02
Coca-Cola надала питну воду для бомбосховищ у всіх школах Великодимерської ОТГ
Coca-Cola надала питну воду для шкільних бомбосховищ

Компанія "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед" надала 16 000 літрів питної води для бомбосховищ у всіх 10 школах Великодимерської громади

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", це дозволить задовольнити добову потребу у питній воді 8 000 школярів у разі оголошення повітряної тривоги.

Із перших днів повномасштабного вторгнення компанія Coca-Cola вже забезпечиламісцеву громаду більше ніж 60 000 літрів напоїв. Загалом, понад 1,14 мільйона літрів продукції компанії було доставлено по всій Україні у ті точки, де відчувалася гостра потреба.

Як повідомлялось раніше, Coca-Cola взяла на себе зобов'язання збудувати новий дитячий садок у селі Богданівка Броварського району. Компанія інвестує 1,1 мільйон доларів США на відбудову закладу.

"Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед" є одним із основних платників податків до державного бюджету різних рівнів: за перші 6 місяців поточного року компанія вже сплатила 232,86 млн грн податків, із них 37,72 млн грн – до місцевого бюджету.

На даний момент, The Coca-Cola Company, Coca-Cola HBC, інші партнери-ботлери та Фундація Coca-Cola взяли на себе зобов’язання виділити понад 18,5 мільйонів доларів США для підтримки своїх локальних працівників та масштабних зусиль із гуманітарної підтримки України. Окрім інвестиції у відновлення місцевої громади біля заводу Coca-Cola, компанія зараз зосереджена на забезпеченні життєво необхідними продуктами харчування та водою тих, хто їх потребує в Україні.



Читати "Моя Київщина" у Telegram