#

Цього місяця на Київщини закінчать будівництво одразу трьох об’єктів

06.10.2021 20:25
Цього місяця на Київщини закінчать будівництво одразу трьох об’єктів
Фото з мережі Інтернет

У жовтні на Київщині планують завершити роботи паралельно на трьох соціальних об’єктах в рамках, два з них – освітні, а ще один – спортивний

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Про це зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін сьогодні, 6 жовтня, під час брифінгу.

Цього міcяця у нас на черзі завершення робіт одразу на трьох об’єктах. Це капітальні ремонти шкіл в Пашківці Макарівської громади та Вовчкові Поліської громади, а також будівництво стадіону у Волошинівці Баришівської громади, – підкреслив Володін.

Також він нагадав, що цього року до програми «Велике будівництво» на Київщині було включено 19 об’єктів. Сім із них уже успішно завершили.

Серед них школи в Славутичі, Яготині та Жоравці Яготинської громади, дитсадок у Красятичах Поліської громади, стадіони в Сквирі та Білій Церкві, а також сучасна Академія спорту в Бучі.

Нагадаємо, що тепер, щоб отримати державні послуги у центрах надання адміністративних послуг Київської області не обов’язково робити копії документів чи заповнювати бланки, для цього достатньо мати застосунок Дія, відсканувати QR- код, поставити підпис і надіслати документи на необхідну пошту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook