#

Цього року на Київщині планують створити 7 районних асоціацій футболу (ФОТО)

13.01.2022 14:30
Цього року на Київщині планують створити 7 районних асоціацій футболу (ФОТО)
Фото з місця подій

У 2022 році в Київській області планують створити 7️ районних асоціацій футболу, серед яких Бучанська буде найбільшою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Миколи Ляшенка у Facebook.

Зазначимо, що сьогодні, 13 січня, голова Бучанської РДА Микола Ляшенко провів зустріч із головою Києво-Святошинської районної асоціації футболу Валерієм Чалим та головою Бучанської міської асоціації футболу, депутатом Бучанської міської ради Василем Олексюком.

У зв’язку із адміністративно-територіальною реформою та за рішенням Київської об’єднаної федерації футболу вирішили у 2022 році створити Бучанську районну асоціацію футболу, до складу якої увійдуть Буча, Гостомель, Ірпінь, Коцюбинське та інші територіальні громади.

Загалом у Київській області планують створити 7️ районних асоціацій футболу, однак Бучанська районна асоціація буде найбільшою.

Наразі ведеться робота щодо підготовки Статуту асоціації, узгоджуються дати проведення установчих зборів засновників, а також готується відповідний пакет документів, пошук відповідного приміщення під офіс асоціації тощо.

Голова РДА запевнив:

Активна молодь, діти та підлітки громад Бучанського району з радістю відвідують як комунальні, так і приватні спортивні секції: боротьба, волейбол, бокс, баскетбол та, звичайно ж, футбол. Спортивна інфраструктура громад постійно розвивається та вдосконалюється, і підштовхує молодь, дітей до заняття таким чудовим видом спорту як футбол! Впевнений, що здобутки і перемоги на футбольній ниві не тільки в Київській області, а й по Україні,  будуть за Бучанським районом.

Нагадаємо, що в місті Буча та Ірпінь запрацювали пункти прийому ялинок та сосен, які подрібнюють дерева на щепу.


Читати "Моя Київщина" у Telegram