#

Цього року в Білій Церкві облаштують алею спортивної слави

29.07.2021 17:30
Цього року в Білій Церкві облаштують алею спортивної слави
Фото з мережі Інтернет

Цього року в місті Біла Церква з’явиться справжня "Алея Слави"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради" у Facebook.

Зазначимо, що ця алея стане місцем шани спортсменів – призерів і учасників Олімпійських змагань різних років.

Вона розташується на вулиці Ярмаркова, біля стадіону «Трудові резерви», що є досить логічним, адже саме це місце зборів, змагань і зустрічей спортсменів усіх рівнів. А ще це буде подарунком цьогорічним учасникам Олімпіади 2020 – Назару Коваленку та Івану Лосєву.  

У дописі йдеться, що це лише початок облаштування алеї, надалі вона продовжиться вулицею Ш.Алейхема і доповниться новими іменами.

Роботи з реконструкції на вулиці Ярмаркова вже розпочато. Проєктом передбачено облаштування площі біля центрального входу в стадіон, ремонт тротуарної частини зі встановленням іменних плит спортсменів та, найголовніше,  – озеленення:

Замінимо старі дерева акації та гледичії на нові клени і кущі. Наразі дерева обстежені комісією, із них 44% у задовільному стані, 56 % у незадовільному. У вас ще є трохи часу переконатися в неякісному стані  дерев і попрощатися з ними. А ми чекаємо наших спортсменів і готуємо місце для іменних плиток.

Нагадаємо, що слідчі Білої Церкви повідомили про підозру пенсіонеру, який поранив водія на дорозі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: