#

День Незалежності на Макарівщині відсвяткують рекордними флешмобами (ФОТО)

28.07.2020 09:18
День Незалежності на Макарівщині відсвяткують рекордними флешмобами (ФОТО)
Фото з першоджерела

З 22 по 24 серпня на території Макарівського району відбудеться фестиваль повітряних куль "Монгольф'єрія. Я - громадянин", на якому влаштують два рекордних патріотичних флешмоби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Информатор".

Зауважимо, що участь у фестивалі візьмуть повітроплавні екіпажі з різних регіонів України, а сам захід пройде із дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм. Відомо, що польоти аеростатів заплановано двічі на день: на світанку і ввечері перед заходом сонця.

Особливістю фестивалю буде спроба організації двох рекордних флешмобів: "Найбільша кількість повітроплавців у вишиванках" і "Наймасовіше виконання гімну на повітряних кулях". У межах флешмобів учасники польотів з усієї країни піднімуться в небо на 20 аеростатах в автентичному українському вбранні і заспівають гімн України на світанку.

Усі охочі здійснити політ на повітряній кулі в рамках фестивалю повинні попередньо придбати відповідний сертифікат. Для інших категорій учасників вхід на фестиваль безкоштовний, але за умови попередньої реєстрації на сайті фестивалю в якості волонтерів. Локація фестивалю залежить від погодних умов і буде оголошена на сайті в серпні.

Важливо, що для входу на фестиваль буде діяти дрес-код – вишиванка чи інші елементи української символіки. Організатори просять розглянути це не як обмеження, а навпаки як можливість самовираження та особистий внесок у популяризацію української культури.

Нагадаємо, що в селі Пашківка Макарівського району в рамках проєкту "Велике Будівництво" триває капітальний ремонт школи



Читати "Моя Київщина" у Facebook