#

Департамент КОВА отримав від благодійників п'ять комп’ютерів

30.12.2022 11:20
Департамент КОВА отримав від благодійників п'ять комп’ютерів
Фото з місця події

Департамент соціального захисту населення КОВА отримав п'ять персональних комп’ютерів із моніторами та всією супутньою технікою для роботи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА.

Обладнання передано фондом "Стабілізейшен Суппорт Сервісез" у партнерстві з Управлінням верховного комісара ООН у справах біженців в Україні та за сприяння Київської обласної військової адміністрації. 

Цю техніку будуть використовувати для обробки заяв ВПО та підтримки й моніторингу 24/7 нової системи ЄІССС. Завдяки цьому, наявні проблемні питання в роботі системи будуть виявлятися та вирішуватися швидше. Це забезпечить вчасні нарахування і виплати, на які так очікують люди.

Крім того, у рамках проєкту до Управління соціального захисту населення Бориспільської РВАпередано великий генератор. Він буде використовуватися для резервного живлення районного та міського управлінь соцзахисту, місцевого пенсійного фонду та, за потреби, опорного пункту Департаменту соцзахисту Київщини.

Нагадаємо, що у Дмитрівській громаді для 451 школяра передали планшети з комплексом освітніх програм, що затверджені МОН України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram