#

Депутат Андрій Засуха доклався до безкоштовного проїзду в City Express для васильківців

14.01.2022 18:45
Депутат Андрій Засуха доклався до безкоштовного проїзду в City Express для васильківців
Фото з місця події

Жителі Василькова зможуть до кінця січня безкоштовно їздити електропоїздом City Express завдяки сприянню депутата облради Андрія Засухи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Васильківської міськради.

У повідомленні міськради зазначають, що безкоштовний проїзд став можливим завдяки підтримці депутата.

Умова поширюється лише на City Express, який курсує від станції Васильків ІІ до станції Київ-Пасажирський та назад. В обох напрямках квитки в касах купувати не потрібно. На інші рейси, які курсують із зупинками, квитки доведеться придбати. 

Довідка. Андрій Засуха є бізнесменом та депутатом Київської облради, а також очільником Київської обласної асоціації футболу.

Також з його ім’ям пов'язаний стрімкий розвиток футбольної команди “Колос” з рідного села Засух Ковалівки. У сезоні 2020-2021 року єдина сільська команда у Вищій Лізі Чемпіонату України з футболу зайняла четверте місце і грала в єврокубках.

Компанії родини Засух – зокрема, флагман бізнесу, агрокомпанія “Світанок” - за поточний рік сплатили податків на понад 172 млн грн.

А за активної участі Андрія Засухи як депутата обласної ради Васильківську лікарню вдалося зробити опорною, що дасть потужний поштовх розвитку медицини на Васильківщині.

Нагадаємо, що 13 січня у селі Яцьки Васильківської ОТГ відбулося відкриття фельдшерського пункту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook