#

Депутат Білоцерківської райради продовжує викривати зловживання влади Дикого-мера (ВІДЕО)

09.11.2021 11:40
Депутат Білоцерківської райради продовжує викривати зловживання влади Дикого-мера (ВІДЕО)
Фото з місця події

Володимир Бабенко звинуватив Геннадія Дикого, мера Білої Церкви, та Степанського Руслана, голову Тролейбусного управління, у махінаціях щодо комунального транспорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

За словами депутата, у 2015 керівником Тролейбусного управління став Степанський Руслан, коли до влади прийшла команда Геннадія Дикого.

Тоді ж депутатам запропонували закупити до Білої Церкви використані тролейбуси із країн Європи. Тоді обрали транспорт марки "Ікарус". Місто Будапешт продавало їх за ціною 0 євро. Всього пропонували 35 одиниць.

Частину цих тролейбусів можна було пустити на маршрути, а решту - розібрати на запчастини, оскільки в Україні цієї марки ще не було. Однак, за словами Бабенка, Степанський за підтримки Дикого закупили чотири тролейбуси за майже 3 млн грн з Дніпра.

Їх привезли без техдокументації та запасних частин. Тому зараз їздять лише три тролейбуси. Ремонтної бази немає, адже ці моделі їздять лише у Білій Церкві.

Депутат звернувся до правоохоронних органів, але поліція, як він вважає, не провела слідство правильно. Тому до бюджету міста стільки часу не можна повернути ці мільйони гривень.

Нагадаємо, що мер Білої Церкви заявив, що міст Дружби, який довго ремонтували, тепер відкритий для проїзду.


Читати "Моя Київщина" у Facebook