#

Депутат Ірпінської міськради Страховський вийшов із партії Карплюка (ВІДЕО)

03.07.2020 18:41
Депутат Ірпінської міськради Страховський вийшов із партії Карплюка (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 2 липня, депутат Ірпінської міської ради Андрій Страховський публічно оголосив про завершення своєї політичної кар’єри у партії "Нові обличчя" та заявив, що настане нова ера політики в Ірпінському регіоні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Зоря Приірпіння". 

З цього приводу напрошується визначення: перший, хто гучно пішов, гримнувши дверима партії, рейтинг якої стрімко наближається до непрохідного порогу. Власне, подібного вже давно варто було очікувати. Не важко спрогнозувати, що чим ближче до виборів – тим більше буде подібних заяв про вихід із донедавна престижної в Ірпені партії "Нові обличчя".

П’ять років тому при формуванні виборчих списків цієї партії для підвищення рейтингу, політичний неліквід наближених до Карплюка пристосуванців змушені були доповнювати рейтинговими кандидатами, за яких голосують люди незалежно від їхньої політичної приналежності. Одним із таких кандидатів тоді виявився Андрій Страховський, який нині гучно заявив про вихід із партії. Тепер чекаємо на аналогічні вчинки інших рейтингових кандидатів, які виступлять проти того, аби на їхній популярності й надалі виїжджали політичні банкрути.

Два роки тому у зовсім іншому стилі розсталися із Карплюком та «Новими обличчями» Наталя Семко та Дмитро Христюк. Зараз можуть продовжити політичну кар’єру в інших партіях, значно успішніших за НО. Тепер пішов Страховський. Хто наступний?…

За розповідями «не для преси» ситуація в середині "Нових облич" деморалізована. Там немає фіксованого членства, ніхто не бачив партійних квитків. Проводяться фейкові "з’їзди партії", в яких на папері беруть участь 18 делегатів. Ситуацію в середині партії примітивними методами контролює чорний піарник Карплюка, апологет "святого" Аделаджі. Образно кажучи, тримаючи під подушкою свідоцтво реєстрації партії, у такий спосіб утримує на "короткому повідку" навіть самого Карплюка, не кажучи вже про інших, яких і членами партії важко назвати без фіксованого членства.

Ясна річ, що така ситуація не влаштовує й насторожує багатьох в "Нових обличчях". Вони самі толком й не знають – належать вони до цієї партії чи ні? Допоки що про це говорять не публічно, але вже зрозуміло, що невдовзі заяви депутатів та членів виконкому у стилі Андрія Страховського стануть не поодинокими. За таких розкладів взагалі виникає закономірне питання: чи пройдуть «Нові обличчя» в Ірпені (про інші міста й регіони вже не йдеться) 5-відсотковий виборчий бар’єр? І чи взагалі варто зв’язуватися із КіНОшниками поважаючим себе рейтинговим кандидатам?

Нагадаємо, що 18 червня в.о. мера Ірпеня Андрій Літвинов повідомив про ліквідацію лікарні для наркозалежних та створення на її місці чергової амбулаторії.


Читати "Моя Київщина" у Facebook