#

Депутат Ірпінської міськради Пікулик відібрав у колишнього партнера компанію і житло, - ЗМІ

21.12.2023 18:00
Депутат Ірпінської міськради Пікулик відібрав у колишнього партнера компанію і житло, - ЗМІ
Олександр Пікулик

Депутат Ірпінської ради Олександр Пікулик незаконно заволодів ЖК "Центральний", який належав його колишньому партнеру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сюжет 24 каналу. 

Ще у 2018 році Пікулик та його фірма ТОВ "Промоальт" надали земельну ділянку під будівництво компанії Максима Макаренко. Проте нещодавно "Ірпінь центр парк" незаконно переоформили на іншу особу.

Адвокат потерпілого розповів, що доручення видали на ім'я Скоропат, який зробив у нотаріуса перепродаж ще трьом особам. Однак закордонний нотаріус згодом офіційно пояснив, що жодних доручень не видавав. Після цього, за словами адвоката, почались дії щодо витребування оригіналів документів: статуту, оригінала печатки, що підтверджує те, що під час переоформлення жодного оригінального документу і печатки, у тих осіб, які робили ці незаконні дії, не було.

Зараз правоохоронці розслідують кримінальне провадження щодо незаконного заволодіння майном, а на корпоративні права накладено арешт. Але захист потерпілого стверджує, що процес затягують, а також Мін'юст скасував право власності на житло Макаренко за ініціативою компанії Пікулика.

За словами місцевих активістів, Олександр Пікулик неодноразово потрапляв у скандали. Зокрема, у 2020-му поліція спіймала його пʼяним за кермом авто. А пізніше депутат влаштував стрілянину з нагородної зброї в одному з ірпінських ресторанів. 

Нагадаємо, що 21 грудня депутати Ірпінської міської ради обрали нову старосту Михайлівки-Рубежівки та Забуччя.

Читати "Моя Київщина" у Telegram