#

Депутат Київоблради Соболєв виявився громадянином Росії (ДОКУМЕНТИ)

16.05.2018 06:49
Депутат Київоблради Соболєв виявився громадянином Росії (ДОКУМЕНТИ)

Управління федеральної міграційної служби та Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації підтвердили наявність російського громадянства у депутата Київоблради від Блоку Петра Порошенка Вячеслава Соболєва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис політтехнолога Володимира Коваля у Facebook.

Вячеслава Соболева підозрювали не тільки у подвійному громадянстві, а й у володінні незаконного бізнесу на території ДНР.

"На жаль, довести це тоді було вкрай важко. Як мінімум, його російський паспорт з пропискою на Рубльовці був опублікований невідомими, які взламали його приватну пошту, проте Державній міграційній службі такий довід видався непереконливим і на заяву Масі Найєма з проханням ініціювати процедуру позбавлення громадянства Соболєва, Найєм отримав відмову", - повідомив Володимир Коваль.

Але була надана офіційна відповідь від органів російської влади на адвокатський запит, яку опублікував журналіст Антон Гриньов.

На підставі цієї відповіді Гриньов звернувся в Державну міграційну службу з вимогою ініціювати процес позбавлення громадянства депутата, як це вже було зроблено з нардепом Артеменко і екс-радником Саакашвілі Боровиком.

Читати "Моя Київщина" у Telegram