#

Депутат Київської обласної ради Одинець вступив до лав ЗСУ

27.06.2022 09:40
Депутат Київської обласної ради Одинець вступив до лав ЗСУ
Владислав Одинець із побратимом

Відучора, 26 червня, депутат Київської облради від партії "Європейська Солідарність" Владислав Одинець – боєць Збройних сил України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Владислава Одинця у Facebook.

Депутат написав:

Серед моїх однопартійців велика кількість волонтерів та ветеранів. З 24 лютого кількість депутатів, які стали на захист держави збільшилась в рази!  Від сьогодні я, депутат Київської обласної ради від Європейської солідарності, теж в лавах ЗСУ.

Принагідно зауважимо, що Владислав Одинець увійшов до до рейтингу ТОП 100 найвпливовіших людей Київщини 2020 року, де посів 77-му сходинку. Одинець вже втретє обраний депутатом КОР. Він залишається членом "Європейської солідарності", а на місцевих виборах очолив список політсили до облради по Фастівському району. Тоді за нього проголосувало понад 3300 виборців, що є одним із найкращих результатів серед однопартійців.

Також Одинець протягом п’яти років був головою Васильківської РДА, а за його керівництва відбулося чимало змін. Нардеп належить до орбіти родини Засух – найвпливовішої групи впливу на Васильківщині. Окрім депутатської роботи, він займається бізнесом, а нині – захищає Україну від російської навали.

Читати "Моя Київщина" у Facebook