#

Депутат Київської облради Цаплієнко закликав створити депутатську групу "Захист Київщини" (ДОКУМЕНТ)

18.03.2022 17:30
Депутат Київської облради Цаплієнко закликав створити депутатську групу "Захист Київщини" (ДОКУМЕНТ)
Фото з мережі Інтернет

Вельмишановні громадяни! Дорогі українці!

У важкий для нашої Незалежності час ми терпляче працюємо на спільну перемогу. Усі потужності підприємства, яке я очолюю, власники підприємства та міць трудового колективу ПСП Агрофірма "Світанок" спрямовані тепер на забезпечення фронту і територіальної оборони, допомогу постраждалим та підтримку тимчасово окупованих територій.

Я особисто ніколи не вважав роботу в обласній раді політичною діяльністю, займався виключно господарськими питаннями. І мені не соромно перед своїми виборцями, я завжди був серед людей і тепер залишаюсь в Україні, в Ковалівці разом з Вами відстоювати нашу Незалежність і Свободу.

Після початку війни з росією та багатьох ганебних політичних заяв деяких керівників партії ОПЗЖ, від якої я обирався до обласної ради, я не маю права бути причетним до цієї політичної сили. Підтримую своїх колег депутатів та заявляю про вихід з фракції, а також закликаю інших депутатів послідувати нашому прикладу та покинути фракції партії ОПЗЖ усіх рівнів. Усі разом ми маємо об’єднатись у депутатську групу "Захист Київщини" на обласному, міських та районних рівнях.

Сьогодні усі мають розуміти, що путін – ворог України, Крим та Донбас Український, путінська росія веде війну проти всього нашого народу! Хто цього не визнає – не має права бути депутатом в Україні, адже це є потенційною загрозою.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!


Читати "Моя Київщина" у Telegram