#

Депутат Київської облради Юліан Москаленко продовжує розвивати бокс в столичному регіоні

16.02.2024 14:00
Депутат Київської облради Юліан Москаленко продовжує розвивати бокс в столичному регіоні
Фото з місця події

В.о. голови Київської облради Добрянський разом з депутатами облради взяли участь у відкритті Чемпіонату Київської області з боксу серед юніорів та юніорок пам’яті Героя України Валерія Гудзя 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис в.о. голови Київської облради Ярослава Добрянського.

Легендарний комбат, на честь якого організований турнір, загинув в бою на Луганщині. На нього рівнялися військовослужбовці, його поважали у спорті.

Головна мета заходу – віддати шану пам'яті загиблому Герою України та популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді.

Бокс – це той вид спорту, який об’єднує фізичну силу, витривалість і стратегічний розум. Турнір об'єднав тридцять юніорів і юніорок, які в подальшому представлять Київщину на всеукраїнському рівні.

За кожною медаллю і за кожним великим чемпіоном стоїть великий тренер. Саме він вкладає свої зусилля, час та знання в майбутні результати спортсмена.

Тому сьогодні, від депутатського корпусу Київської обласної ради та від себе особисто, вручив відзнаки: тренеру-викладачу з боксу Бориспільської дитячо-юнацької школи Михайлу Шкорупі, а також волонтеру, громадському діячу Олегу Кравчуну – за вагомий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури й спорту, наближення Перемоги!

-зазначив Добрянський.

Окремі слова вдячності депутату обласної ради, Президенту Київської обласної федерації боксу Юліан Москаленко за те, що живе справою, виховуючи сильну та здорову націю! 

-додав в.о. голови Київської облради.


Нагадаємо, що на Броварщині стартували "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч".


Читати "Моя Київщина" у Telegram