#

Депутат КОР Семергей вимагає відсторонити нардепа Мотовиловця від посади (ВІДЕО)

07.12.2023 16:20
Депутат КОР Семергей вимагає  відсторонити нардепа Мотовиловця від посади (ВІДЕО)
Андрій Мотовиловець

Станіслав Семергей просить відсторонити від виконання обовʼязків т.в.о голови Київської обласної організації політичної партії "Слуга Народу" Андрія Мотовиловця 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Станіслава Семергея у Facebook.

У своєму виступі Станіслав Семергей зазначив, що лише декілька днів тому його та інших членів фракції було виключено із складу партії "Слуга Народу". За його словами, це відбулося під тиском політичного керівництва, в особі нардепа Андрія Мотовиловця, який затіяв ротації у депутатському корпусі з метою задоволення власних потреб .

Він також зазначив, що під керівництвом Мотовиловця фракція зазнала руйнування, а довіра жителів Київщини до політичної сили знищена. У своєму виступі депутат закликав представників влади та правоохоронних органів припинити це "свавілля" та відсторонити Мотовиловця від виконання обов'язків т.в.о голови Київської обласної організації партії "Слуга Народу".

Звертаюся до представників усіх правоохоронних органів з проханням, не допустити приведення у виконання свавільних дій та намірів вищевказаних осіб, яким не місце в Київській області!

 - закликав він.

Важливою частиною виступу депутата стало відзначення того, що вони з його колегами пройшли довгий шлях від передвиборчої кампанії до спільної роботи у сесійній залі. Він закликав всіх колег залишатися людьми, навіть попри суперечки.

Ми не отримували партійний квиток, але ось є бейдж з одного із перших партійних з'їздів. Тепер, це буде єдина символічна річ, яка представляє партію "Слуга Народу" в президії Київської обласної ради та області в цілому

 - зазначив він.

Нагадаємо, що "Ви всі п@дараси!" - надреп від партії Зеленського обласним однопартійцям.





Читати "Моя Київщина" у Telegram