#

Депутат КОР звинуватив Дубінського у політичних переслідуваннях (ВІДЕО)

14.07.2023 10:40
Депутат КОР звинуватив Дубінського у політичних переслідуваннях (ВІДЕО)
Ігор Колтунов

Депутат Київської облради Ігор Колтунов звинуватив нардепа Олександра Дубінського у політичних переслідуваннях 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Ігоря Колтунова.

Колтунов розповів, що з номеру телефону, що належить багаторічному прорабу та водію Олександра Дубінського Олександру Тимощуку, регулярно надходять дзвінки його виборцям з вимогою надати компромат на нього:

В хід йдуть погрози, шантаж, маніпуляції. Людина представляється працівником апарату Київської обласної ради. 
Вимагаю здійснити перевірку, як до прораба нардепа потрапила конфіденційна інформація громадян України.
 

Олександр Дубінський, попри санкції, по сьогодні керує значною частиною депутатської фракції КОР, серед яких, на думку Ігоря Колтунова, є депутати, що отримують заробітну платню в конвертах від позафракційного нардепа: 

Людьми, якими безпосередньо керують є обласні депутати: Марія Кісельова, Станіслав Семергей, Денис Січевий, Володимир Тимофійчук. Всі вони займають позиції, відповідно, Кісєльова - голови медичної комісії КОР, в.о. Обллікарні номер 2, Семергей - голова комісї капбуду та архітектури, Січевий - секретар бюджетної комісії, Тимофійчук - голова скандального "УкрМедПостача", який нещодавно спробував закупити томограф майже на півмільойна дорожче. 

Всі ці люди є членами партії Слуга Народу і виконують в області волю Олександра Дубінського, якого вигнали з партії та фракції 2 роки тому. 

Колтунов написав:

В особистій розмові Олександр погрожував мені. А саме, пояснював, що й досі керує облланкою партії і може через третіх осіб ініціювати  позбавлення мене мандата. Пояснював, що він один з трьох, хто керує Київською областю, що має щільні бізнесові стосунки з кураторами області і ніхто мене не захистить. 
Як член партії Слуга Народу звертаюсь до всіх посадовців, дотичних до партійної та обласної структури про допомогу. 

Нагадаємо, що ексдепутата Київської облради оголосило у розшук НАБУ.


Читати "Моя Київщина" у Facebook