#

Депутат від "Батьківщини" очолив Кагарлицьку РДА

08.05.2020 18:05
Депутат від "Батьківщини" очолив Кагарлицьку РДА
Фото з мережі Інтернет

Володимир Зеленський призначив головою Кагарлицької РДА Ігоря Будюка, який є депутатом районної ради від партії "Батьківщина"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Варто зауважити, що батько Ігоря Будюка – Сергій Будюк – раніше був депутатом Київської обласної ради від фракції "Батьківщина", але після виходу з фракції втратив мандат. Окрім того, Будюк старший керував Кагарлицькою РДА після Революції Гідності (з 18 квітня по 15 вересня 2014 року).

Читайте також: Знову "мажори", або як у Зеленського продали Кагарлицький район місцевим латифундистам.

Сергія Будюка пов’язують із депутатом Київоблради від БПП-"Солідарність" Віталієм Карлюком. Останній свого часу був фігурантом справи із рейдерським захопленням агропідприємства "Росава-К", що належало Марку Паславському – американцю українського походження, який загинув на Донбасі у серпні 2014 року під Іловайськом. Щоправда, справу правоохоронні органи з невідомих причин не розслідують.

Слід нагадати, що Карлюк є близьким до колишнього народного депутата-втікача Олександра Онищенка, помічницею якого в парламенті була родичка його дружини Світлана Синюк. Остання до недавнього часу була в.о. голови Кагарлицької РДА.

Читати "Моя Київщина" у Facebook