#

Депутати фракції "За Майбутнє" занепокоєні роботою керівництва облради (ФОТО)

13.04.2021 14:17
Депутати фракції "За Майбутнє" занепокоєні роботою керівництва облради (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 12 квітня, відбулося засідання фракції "За Майбутнє" у Київській обласній раді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Київщина За майбутнє" у Facebook.

Зазначимо, що зібрання проходило під керівництвом голови Київської обласної організації "За Майбутнє" Ярослава Москаленка, його заступника Володимира Сабадаша та очільника партійної фракції у КОР Ярослава Добрянского.

Депутати обговорили загальну політичну ситуацію в області та звернули особливу увагу на ситуацію в Київській облраді. Усі члени фракції погодилися, що нинішнє керівництво КОР не впоралося зі своїми завданнями і практично завело раду у безвихідь. Присутні зазначили, що останній інцидент із призначенням нелегітимного позачергового засідання, на яке не з'явилося саме керівництво КОР, яскраво продемонстрував справжнє ставлення не лише до власних виборців, а й до колег по органу самоврядування.

Фракція вирішила й надалі діяти згідно з регламентом і продовжувати відстоювати законність у стінах Київської облради.

Також депутати обговорили низку питань щодо соціально-економічного розвитку області та проблем регіону. Зокрема, особливу увагу приділили ситуації з COVID-19, адже відомо, що Київщина наразі знаходиться у «червоній» епідемічній зоні. Було вирішено й надалі співпрацювати з обласними лікарнями, а також тримати контакт із медичними працівниками. Це питання залишається одним із найважливіших на порядку денному обласної організації "За майбутнє".

Нагадаємо, що директор громадської організації "Асоціація автоперевізників Київщини" повідомив про скорочення кількості рейсів маршруток в Київській області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook