#

Депутати Київоблради перерозподілили майже чверть мільярда гривень

11.06.2021 19:40
Депутати Київоблради перерозподілили майже чверть мільярда гривень
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що на останній сесії Київської обласної ради, яку вдалося провести повноцінно вперше за півроку, було прийнято низку дуже важливих бюджетних питань для життя мешканців Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Київський регіон".

Під час сесії депутати переглянули бюджет-2020 та перерозподілили майже 250 мільйонів гривень, серед яких 30 млн пішло на будівництво академії спорту у Бучі, 20 – на будівництво лікувального корпусу до поліклініки в Ірпені, 15 млн – на реконструкцію трибун на стадіоні у Вишгороді. По 13 млн грн розподілили для ремонту тротуару у селі Гореничі, капітального ремонту відділення акушерства та гінекології у Вишгородській ЦРЛ та для будівництва будинку культури у Лютіжі. Окрім решти, депутати виділили кошти на будівництво доріг, реконструкцію шкіл, дитсадків, лікарень та ін.

Заступниця голови КОР Тетяна Семенова пообіцяла, що всі бюджетні установи Київщини вже завтра отримають фінансування. Керівник обласного осередку "ЄС" Георгій Цагареішвілі розповів, що торік із 69 громад Київщини 80% бюджету отримали 28 далеко не бідних громад:

Ми з початку року регулярно піднімали питання про внесення змін до фінансування бюджетних програм для об’єднаних громад Київщини. Тому що той розподіл бюджету, який відбувся минулого року, був не дуже справедливим для більшості ОТГ області.

Нагадаємо, що у Борисполі розпочали капітальний ремонт вулиці Київський Шлях за 43 млн гривень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram