#

Депутати Київоблради хочуть позбавити Медведчука свідоцтва адвоката (ФОТО)

31.01.2023 16:15
Депутати Київоблради хочуть позбавити Медведчука свідоцтва адвоката (ФОТО)
Віктор Медведчук

Депутати Київської обласної ради Роман Титикало та Ілля Костін спрямували до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури міста Києва скаргу щодо дисциплінарних проступків адвоката Віктора Медведчука

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Київоблради та адвоката фірми "Титикало та партнери" Романа Титикала у Facebook.

Роман Титикало написав:

Ви здивуєтесь, але Медведчук досі адвокат України, зі свідоцтвом # 1 !!! Скільки всього він зробив проти України, проти свободи, проти людей які жили та живуть на цій землі. Складно придумати речення, щоб описати все зло, що він скоїв. Але він ще адвокат України.

Далі депутат повідомив, що він разом зі своїм колегою Іллею Костіном "вирішили очистити ряди адвокатури України від цієї особи та досягти історичної справедливості".

Під своїм дописом Титикало розмістив покликання на скаргу, яка наразі є відкритою для приєднання. Потрібно тільки скачати заяву про приєднання, підписати та направити на адресу, яка є у заяві. Автор допису закликає всіх небайдужих доєднатися до цієї скарги.

У коментарі виданню "КиївВлада", Роман Титикало заявив:

Той факт, що Медведчук досі має свідоцтво адвоката, на мою думку, викликаний його сталими дружніми відносинами з керівництвом адвокатського самоврядування. З 1990-х років він мав дотичність до керівництва адвокатури. На мою думку, тому вони і не ініціювали це питання, а замовчували.

За словами депутата, ініціювання цього питання  – це не символічний крок, а бажання розірвати будь-які зв'язки між Медведчуком та українською адвокатурою, репутацію якої він дискредитує.

Нагадаємо, що на Київщині прикордонники виявили наркотичні речовини та підроблений документ в громадян, які прямували до столиці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram