#

Депутати Київської обласної ради проводять сесію навпомацки (ВІДЕО)

27.04.2021 13:30
Депутати Київської обласної ради проводять сесію навпомацки (ВІДЕО)
Фото з місця події

Позачергова сесія Київської обласної ради, на якій депутати мають намір звільнити голову та його заступників, триває зі складнощами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Галини Єрко у Facebook.

Спочатку депутатів не пускали до сесійної зали, й вони знайшли вихід із ситуації - вирішили провести засідання у великій сесійній залі.

Коли посадовці все ж почали роботу вимкнулося світло, але не зважаючи на всі перепони, вони продовжують працювати в темноті.

Також депутати Київської облради почали голосування за звільнення голови Київської обласної ради Олександра Склярова, першого заступника голови Марину Сапожко та заступника голови Валерія Ксьонзенка.

Депутатка Галина Єрко повідомила, що вже проголосовано ряд питань, обрано головуючого на сесії, лічильну комісію, затверджено відповідні протоколи та бюлетені для голосування.

За словами Єрко, голосування відбувається не за депутатськими картками, а поіменно руками.

До того ж вона додала що, на її думку, наразі місцеве самоврядування знаходиться у тяжкому становищі – півроку не проводилося сесії, половину депутатів відсторонили від роботи, а зараз чиниться перешкоджання їх роботі.

Варто нагадати, що саме на сьогоднішній сесії Київської обласної ради депутати мають намір звільнити Склярова та його заступників.


Читати "Моя Київщина" у Facebook