#

Депутати Обухівської міськради планують віддати ліс під забудову, - Дубінський

21.01.2022 15:50
Депутати Обухівської міськради планують віддати ліс під забудову, - Дубінський
Фото з мережі Інтернет

У соціальних мережах нардеп Олександр Дубінський розповів, що депутати Обухівської міської ради планують відати ліс під забудову

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Олександра Дубінського  у Facebook.

У дописі нардеп зауважує, що перегляд плану зонування Обухова тримає на особистому контролі, а також наголошує, що відповідно до вимог чинного законодавства – накладено заборону на зміну земель лісогосподарського призначення, зокрема на землі житлової та громадської забудови.

Дубінський пише:

Наступного тижня на сесії Обухівської міської ради депутати планують знову розглядати питання щодо поновлення договору оренди ділянки по вулиці Миру, 1, на 15 років. Звертаю увагу обраних представників громади, що ця ділянка перебуває під арештом! Уважно будемо стежити і контролювати, аби ненароком депутати Обухівської міської ради не ухвалили рішення всупереч чинному законодавству!  Минулого року наша команда активно долучилася до цієї проблеми з єдиною метою – не дати забудувати багатоповерхівками ліс.

Далі він пише, що Київська обласна прокуратура повідомила йому, що на підставі його депутатського звернення було розпочато досудове розслідування. Наразі проводяться всі необхідні слідчі/розшукові дії для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що на території Бучанського району у 2012-2014 роках незаконно було передано у приватну власність громадян 7 земельних ділянок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram