#

Депутати Переяславської міськради придбали для дитсадка гойдалки (ВІДЕО)

18.02.2022 12:20
Депутати Переяславської міськради придбали для дитсадка гойдалки (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Депутати міської ради Євгеній Глазунов та Григорій Ярема зробили приємний подарунок вихованцям міського дитсадка "Золотий ключик", а саме придбали дві каркасні дерев’яні гойдалки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Завідувачка дитсадка Алла Миколаївна звернулася до Євгенія Глазунова, як до депутата округу, за допомогою. Він приїхав у заклад, оглянув приміщення та територію, поспілкувався з колективом, дізнався про нагальні потреби. Оскільки незабаром розпочнеться теплий сезон, і дітки будуть проводити більше часу на подвір’ї, була необхідність у гойдалках.

Керівник дитсадка знайшла майстра з Тарасівки, а депутат Євгеній Глазунов разом із Григорієм Яремою оплатили матеріали та роботу. Крім цього, вони придбали світлодіодні прожектори для освітлення дитячого майданчика. Найближчим часом їх теж встановлять.

У християнське свято Стрітення Господнього Євгеній Глазунов та Григорій Ярема завітали до дитсадочка. Вихованці старших груп "Теремок" та "Віночок" якраз бавилися на гойдалках. Завідувачка Алла Вакуленко, яка очолює заклад із жовтня минулого року, подякувала благодійникам за подарунок, адже саме таких розваг діткам дуже бракувало.

Григорій Ярема прокоментував:

Хоча це і не мій округ, я з радістю приєднався до акції. Бо ми робимо добрі справи для розвитку всієї Переяславської громади і не тільки. Зокрема, надаємо постійну гуманітарну допомогу відділенням Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції. Ми з Євгенієм Глазуновим співпрацюємо два роки в різних благодійницьких проєктах, це не перша і не остання наша акція.

Нагадаємо, що 16 лютого з Переяслава гелікоптером транспортували до лікарні критичного пацієнта.


Читати "Моя Київщина" у Telegram