#

Депутати Вороньківської сільради заявили про незаконне привласнення 80 гектарів лісу

26.04.2021 15:00
Депутати Вороньківської сільради заявили про незаконне привласнення 80 гектарів лісу
Фото з місця події

У суботу, 24 квітня, депутати Вороньківській ОТГ Бориспільського району підтримали звернення до органів влади щодо 10 епізодів привласнення земельних ділянок у лісі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Мій Бориспіль" у Facebook.

Депутати Вороньківської сільської ради під час засідання підтримали звернення секретаря ради Віталіни Спис адресоване Президентові, прем’єр-міністрові, Генеральному прокурору та міністру внутрішніх справ щодо рейдерського захоплення земель громади.

У зверненні описано 10 епізодів про привласнення майже 80 гектарів лісу. Депутати просять здійснити перевірку правомірності дій Бориспільської РДА, Управління земельних ресурсів у Бориспільському районі, ТОВ "Персонал-Проперті-Менеджмент" та ТОВ "Легран-Есест-Менеджмент", що виражалися у протизаконній реєстрації земельних ділянок за третіми особами, та вибуття земель із державної та комунальної власності.

На засіданні сільський голова Любов Чешко оприлюднила інформацію про рейдерські захоплення земельних ділянок, які розташовані на території Вороньківської громади. Подальше обговорення переросло у бійку між  екс-секретарем Бориспільської міськради Ярославом Годунком та місецвим депутатом Сергієм Гарбаруком.

Нагадаємо, що на території лісопаркового господарства Дарницького району Києва на межі Київської області виявлено труп зараженої африканською чумою дикої свині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram