#

Депутатка Скороход запропонувала стерилізувати "неякісних" нардепів (ВІДЕО)

08.07.2020 08:19
Депутатка Скороход запропонувала стерилізувати "неякісних" нардепів (ВІДЕО)
Анна Скороход

На черговій сесії Верховної Ради народна депутатка від партії "Слуга народу" Анна Скороход гостро висловила свою позицію щодо законопроєкту про гральний бізнес

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на відеосюжет "TOP News".

Зауважимо, що в грудні минулого року за ініціативи нардепа Олега Марусяка на розгляд до ВР направили законопроєкт "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор". Окрім цього, вже в червні цього року Профільний комітет ВР схвалив до другого читання законопроєкт про гральний бізнес №2285-д.

Відтак, Анна Скороход, яка нещодавно вилікувалася від коронавірусу, іронічно висловила свою позицію щодо прийняття цього закону та дій деяких депутатів загалом.

Взагалі, у мене є конструктивна пропозиція – давайте продамо собаку, зіграємо в казино, викличемо повій, позасідаємо в Околиці, подамо воду в Крим, загубимось в корабельних соснах і викуримо всі айкоси. А потім всіх неякісних дітей Верховної Ради стерилізуємо від прийняття будь-яких рішень, які знищують українську націю. Тому що від цих засранців Україна на дні, емоційно додала Скороход.


Читати "Моя Київщина" у Facebook