#

Депутатка від "Нашого краю" на Київщині отримала подяки за волонтерську роботу

15.09.2021 14:00
Депутатка від "Нашого краю" на Київщині отримала подяки за волонтерську роботу
Фото з місця подій

Днями депутатка від партії "Наш край" у Вишгородській районній раді Вікторія Лемешко отримала подяки від Вишгородського районного управління поліції та Рівненського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за реалізацію волонтерських проєктів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Отримані подяки стали відзнакою постійної роботи її Благодійної організації "Фонд Вікторії Лемешко", яка направлена на підтримку родин, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Депутатка зазначила:

Надзвичайно приємно отримувати відзнаку нашої праці. Обіцяємо й надалі стояти на варті добра, турбуватися та допомагати тим, хто найбільше цього потребує.

Вікторія Лемешко вже понад двадцять років активно займається волонтерством, створюючи та розширюючи мережу небайдужих людей. Наразі її фонд має 24 адресатів допомоги, серед яких – соціально-реабілітаційні центри, малозабезпечені, учасники АТО, люди з інвалідністю. Водночас особливий акцент діяльності Фонду спрямований на підтримку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Протягом своєї волонтерської та благодійної діяльності Вікторія Лемешко розробила та реалізувала понад 120 соціальних проєктів, серед яких  – "Діти України", "Здай кров – врятуй життя дитини", "Врятуй дитяче серце" та інші.

Нагадаємо, що вишгородські поліцейські передали дітям зібрані в рамах акції "Готуємося до школи разом" речі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook