#

Директор сквирського КП разом із поліцейським "кошмарять" місцевих жителів (ФОТО)

20.11.2022 22:32
Директор сквирського КП разом із поліцейським "кошмарять" місцевих жителів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Сквирі директор КП "Сквираблагоустрій" за підтримки поліцейських здійснює злочинні дії щодо місцевих жителів 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Діани Ящук у Facebook.

Зазначимо, що близько двох мiсяцiв тому в Сквирi, на вулиці Соборна, влада силою розганяла торговців, які розгорнули там базар. Тоді ж були присутнi й полiцейськi, якi погрожували людям побиттям. Того ж дня булo викрадено близько 10-ти кіосків із товаром без будь яких пояснень. Згодом люди знайшли вкраденi кioски на територiї мiсцевого водоканалу, але замки були зірвані, а товар - вкрадений. 

Мовляють, що цей терор організував директор КП "Сквираблагоустрiй" Гнатюк Олександр, "кришував" цi дiї начальник мiсцевої полiцiї, вивозили украдене людське майно на автомобілі одного мiсцевого депутата мiської ради. Наразі про цей злочин нiчого не вiдомо, тому що людей залякали мiсцевi "правоохоронцi". 

У повідомленні йдеться:

Сьогодні люди залишилися без продукції, без заробітку, люди кинутi на голодну смерть - це  геноцид. З такими як Гнатюк i ворогiв не треба. Чи будуть покаранi злочинцi? Звичайно, що не будуть, так як вони всi одна команда, як кажуть рука руку миє.

Нагадаємо, що 2 листопада жителька села Пустоварівка Сквирської громади повідомила до поліції, що її сусід утримує в закинутій будівлі собак та не годує їх.



Читати "Моя Київщина" у Facebook