#

Директорці лікарні на Бориспільщині висунули підозру у підробці документів та службовій недбалості

19.12.2023 15:50
Директорці лікарні на Бориспільщині висунули підозру у підробці документів та службовій недбалості
Фото з місця події

Прокурори Бориспільської окружної прокуратури на підставі зібраних доказів повідомили про підозру директорці однієї з  районних лікарень Київської області за фактом використання підроблених документів та службової недбалості 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

За даними слідства, під час підготовки проєктно-кошторисної документації директорка необґрунтовано завищила вартість устаткування та медичного обладнання. В подальшому між посадовицею та переможцем тендеру було укладено договір підряду, згідно з яким передбачалося проведення реконструкції частини приміщення районної лікарні у Бориспільському районі.

Надалі підозрювана підписала звітну документацію, яка слугувала підставою для перерахування товариству надлишково понад 4,2 млн грн бюджетних коштів. Саме на таку суму, згідно з висновками експертиз, завищено вартість устаткування та медобладнання.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Бориспільського ГУНП в Київській області.  

Нагадаємо, що прокурори Спеціалізованої екологічної прокуратури Київської обласної прокуратури у суді домоглися стягнення до бюджету 1,3 млн грн шкоди, заподіяної незаконною порубкою дерев.

Читати "Моя Київщина" у Facebook