#

Директорка Ірпінського ліцею стала учасницею міжнародної освітянської конференції

12.12.2023 15:30
Директорка Ірпінського ліцею стала учасницею міжнародної освітянської конференції
Фото з місця події

Директорка Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Світлана Березинець взяла участь в австрійсько-українській освітянській практичній конференції під назвою "Лідерство та менеджмент якості освіти у школах" 

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради. 

У межах візиту до Відня українська делегація у складі представників МОН України, Київської обласної державної адміністрації та освітян Київщини мали змогу обмінятися знаннями організації навчального процесу у закладах освіти та здійснення управлінської діяльності.  

 Учасники відвідали Федеральне міністерство освіти, науки та досліджень, а також Вищу педагогічну школу, де обговорили реформу освіти в Австрії та Україні, спільні проблеми, виклики, познайомилися зі шкільним життям Нової середньої школи і завітали до Української суботньої школи у Відні.  

 У ході конференції директорка Ірпінського ліцею НУБіП Світлана Березинець розповіла про особливості організації освітнього процесу у ліцеї в умовах війни та про відновлення закладу після пошкоджень, отриманих в результаті активних бойових дій на території Ірпеня.  

Нагадаємо, що юний ірпінський письменник Богдан Притула, що у 2015 році переїхав до Ірпеня з окупованого Криму, випустив вже сьому аудіокнигу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook