#

Директорку Іванківської лікарні нагородили Грамотою Верховної Ради (ФОТО)

23.06.2021 10:42
Директорку Іванківської лікарні нагородили Грамотою Верховної Ради (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 22 червня, за заслуги перед українським народом колектив Іванківської лікарні в особі директорки медичного закладу Лариси Цуп нагородили почесною грамотою 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку Ольги Василевської-Смаглюк у Facebook.

Ольга Василевська-Смаглюк від імені голови Верховноі Ради України нагородила почесною грамотою за заслуги перед українським народом колектив Іванківської лікарні в особі директора медичного закладу Лариса Цуп. Нагородження відбулось з нагоди Дня медика.

Також депутатка написала, що спільно з Президентом Володимир Зеленський та губернатором Київщини Василем Володіним та місцевою владою вдалося покращити умови в лікарні, оновити матеріальну базу.

В Іванкові тепер є новітній рентген та буде встановлено КТ. Ще багато попереду, але з новим керівництвом лікарні ми не зупиняємось на досягнутому. Попереду багато роботи, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що відтепер жителі села Грузьке та навколишніх сіл Бишівської громади Фастівського району отримуватимуть медичні послуги у відремонтованій медичній амбулаторії сімейного типу, а медики працюватимуть у комфортних умовах.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні



Читати "Моя Київщина" у Facebook