#

Дітей з Білоцерківщини відправили на відпочинок до моря

13.07.2021 15:55
Дітей з Білоцерківщини відправили на відпочинок до моря
Фото з місця події

Сьогодні, 13 липня, зранку, біля приміщення ПК "Білоцерківмаз" проводили у подорож на відпочинок 126 дітей Білоцерківської ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "krokus.tv".

Зазначається, що це діти-сироти, діти-інваліди,  діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти учасників АТО, діти ВПО та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Автобусами діти та підлітки поїхали на двотижневий відпочинок до дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку "Рассвет" ТОВ "КО "Перлина Чорномор’я" (Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, смт. Сергіївка).

На реалізацію Програми оздоровлення та відпочинку дітей Білоцерківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, у міському бюджеті закладено 4,5 млн грн. Завдяки цим коштам, послугами  відпочинку буде забезпечено 300 дітей у позаміських (стаціонарних) закладах оздоровлення та близько 1500 дітей - в пришкільних таборах денного перебування. Однак, наразі, роботу  таборів денного перебування (на базі міських закладів загальної середньої освіти) влітку цього року відмінили через ситуацію із COVID-19.

Також нагадаємо, що 12 липня, у селі Острійки Білоцерківського району поліцейські врятували пенсіонерку, яка потрапила у водяну пастку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: