#

Діти Білої Церкви залишаться без м'яса через недобросовісного постачальника

16.04.2018 17:46
Діти Білої Церкви залишаться без м'яса через недобросовісного постачальника

Сьогодні, 16 квітня, міська рада повідомила, що в садочках Білої Церкви знову відсутнє м’ясо у харчуванні дітей через постачальника, який неодноразово порушував умови договору та постачав неякісну продукцію або продукцію з неналежно оформленими документами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на 04563.com.ua.

 «Протягом березня-квітня 2018 року ТОВ «Стартрейдінг» неодноразово порушувалися умови договору, про що закладами освіти було складено відповідні акти, а управлінням освіти і науки надіслано 4 листи-претензії про неналежне виконання постачальником м’яса договірних зобов’язань (від 13, 29 березня та 11, 13 квітня ц.р.).» - йдеться у повідомленні.

На всі претензії управління освіти і науки міської ради від ТОВ «Стартрейдінг» офіційно не отримали жодних письмових пояснень щодо невиконання замовлень на постачання товару. Крім того, підприємство постачало м’ясо неналежної якості або продукція була з неналежно оформленими документами.

У зв’язку з тим, що м’ясо у садочки Білої Церкви сьогодні не постачається, управління освіти та науки міської ради має право достроково розірвати цей договір у разі невиконання зобов’язань постачальником. Тому, листом-попередженням від 13.04.2018 р. №384 ТОВ «Стартрейдінг» був попереджений, що у строк 30 днів договір з ним буде розірвано. В черговий раз управління науки та освіти проведе тендер на закупівлю м’яса для дошкільних закладів освіти.

На час, поки м’ясо буде відсутнє, його обіцяють замінити рибою та ковбасними виробами.

Крім того, у садочках Білої Церкви нещодавно проводилось опитування, батьків щодо використання у меню ковбасних виробів.

«За його підсумками, 77% батьків схвально ставляться до таких продуктів. Із 23% - частина батьків повідомила, що це їх не стосується, оскільки дитина перебуває в ДНЗ тільки першу половину дня, тому не харчується.» - повідомили в управлінні освіти та науки.

Тому, до того моменту, коли не буде проведено тендер на постачання м’яса, у садочках Білої Церкви його будуть замінювати рибою та ковбасними виробами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: