#

Діти загиблих героїв з Боярки отримали кулони "Батьківське серце"

06.10.2021 14:30
Діти загиблих героїв з Боярки отримали кулони "Батьківське серце"
Фото з місця події

У Боярці іменний пам’ятний кулон у вигляді серця отримали діти, батьки яких загинули під час Революції Гідності чи під час бойових дій на Сході України, захищаючи її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Боярської міськради.

У Центрі соціально-психологічної реабілітації населення 30 вересня 2021 р. пам’ятну відзнаку-оберіг "Батьківське серце" вручили 14 діткам, які змогли приїхати.

Це пам’ятний срібний кулон у вигляді серця, обрамленого терновим вінком з краплинкою крові. На зворотному боці кулона нанесено прізвище, ім’я та додається іменне посвідчення. На думку організаторів, кожна дитина загиблого Героя зможе носити частинку батьківського серця з собою.

Започаткувала всеукраїнський проєкт Громадська спілка "Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання "Бойове братерство України". У складі спілки ветерани і чинні воїни, волонтери, медики, представники бізнесу та духовенства.

Церемонію розпочали з Державного гімну, який виконав бандурист, лірник, народний артист України Тарас Компаніченко. Молитвою разом з отцем УАПЦ Димитрій Присяжний вшанували пам’ять усіх полеглих захисників України.

Як розповів організатор проєкту, учасник бойових дій полковник запасу Сергій Бачурін, вже вручено приблизно 7000 кулонів-оберегів.

Нагадаємо, що на вулиці Гоголя у Боярці сталася ДТП з перекиданням маршрутки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook