#

Діти загиблих у ДТП на Новоірпінській трасі досі не знають про трагедію

02.04.2021 19:15
Діти загиблих у ДТП на Новоірпінській трасі досі не знають про трагедію
Фото з місця ДТП

Стало відомо, що двоє дівчаток, яким всього 1 та 8 років, залишились сиротами після страшної ДТП на Новоірпінській трасі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "04597".

Повідомляють, що у жахливій ДТП померли батьки та дідусь дівчаток: двоє чоловіків загинули у момент автопригоди, а жінка, дружина водія, на наступний день у реанімації.

Зараз діти перебувають під опікою соцпрацівників та ще не знають про втрату родини. Повідомляють, що психологи мають повідомити їм цю жахливу новину у найкоректнішій формі.

Як тільки будуть готові офіційні документи про смерть батьків і діти будуть мати статус сиріт, розглядатимуться варіанти опіки над ними родичів або передача дітей у прийомну родину. У родини залишився приватний будинок в Ірпені, який у майбутньому перейде у власність дітей. Сподіваємося, що дітки матимуть надійну підтримку та любов від майбутніх опікунів, – сказано у повідомленні.

Окрім цього поховання ірпінський депутат Антон Головенко зайнявся збором коштів для підтримки родини загиблих, і за декілька днів вдалося зібрати 73 114 грн. Цих грошей вистачило на поховання, яке відбулося вчора, а залишок вирішили покласти дітям на депозит.

Нагадаємо, що 29 березня на Новоірпінській трасі сталася страшна ДТП, унаслідок якої загинуло двоє людей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram